Cravata Seroussi Albastru Desen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cravata Seroussi Albastru Desen

100,00 lei cu TVA 84,03 lei (fara TVA)
cu TVA livrare in 12-24 ore
check in stoc
Descriere

Batista Seroussi este un accesoriu subtil si elegant, care da viata - prin textura si culoare - si unui sacou gri sters. Este un element micut dar foarte versatil, putand fi utilizat in orice ipostaza, la buzunarelul de la piept. De asemenea, aceasta da frau liber creativitatii, prin modalitatile infinite de impaturire. Chiar daca aveti un stil casual, o batista va face diferenta.

Optional, fiecarei batiste Seroussi i se poate asocia si o cravata de nuanta identica, insa acestea se pot purta si in nuante alternative, sau de sine statatoare.

Cravata Seroussi poate fi un liant intre elementele vestimentare barbatesti, atata timp cat este aleasa potrivit si cu bun gust, sa fie proportionala si in ton cu restul tinutei. O cravata bine aleasa imbogateste tinuta, conferindu-i un aer modern si tineresc.

Regula principala in alegerea cravatei este data de gulerul camasii si de latimea reverului sacoului. De exemplu, cravatele Slim pot fi utilizate atat la tinutele formale, cat si la cele casual, daca reverul sacoului este si el ingust.

Pentru Cravatele Uni: Pentru un gentleman cu un stil elegant si binedefinit, cravata cea mai potrivita este cea uni.

Pentru Cravatele cu Desen: Pentru domnii ce doresc sa sparga tiparele , cravata cea mai potrivita este cea cu desen.

Optional, fiecarei cravate Seroussi i se poate asocia si o batista de nuanta identica, insa acestea se pot purta si in nuante alternative, sau de sine statatoare.

Caracteristici
Material stofa
100% Matase