Cravata Seroussi Roz Coral Uni

159,00 lei
cu TVA
Cod produs: N/A
  • Livrare gratuita
    Livrare gratuita la comenzi de minim 500lei sau taxa fixa curier 30 lei oriunde in tara.
Descriere

Batista Seroussi este un accesoriu subtil si elegant, care da viata - prin textura si culoare - si unui sacou gri sters. Este un element micut dar foarte versatil, putand fi utilizat in orice ipostaza, la buzunarelul de la piept. De asemenea, aceasta da frau liber creativitatii, prin modalitatile infinite de impaturire. Chiar daca aveti un stil casual, o batista va face diferenta.

Optional, fiecarei batiste Seroussi i se poate asocia si o cravata de nuanta identica, insa acestea se pot purta si in nuante alternative, sau de sine statatoare.

Cravata Seroussi poate fi un liant intre elementele vestimentare barbatesti, atata timp cat este aleasa potrivit si cu bun gust, sa fie proportionala si in ton cu restul tinutei. O cravata bine aleasa imbogateste tinuta, conferindu-i un aer modern si tineresc.

Regula principala in alegerea cravatei este data de gulerul camasii si de latimea reverului sacoului. De exemplu, cravatele Slim pot fi utilizate atat la tinutele formale, cat si la cele casual, daca reverul sacoului este si el ingust.

Pentru Cravatele Uni: Pentru un gentleman cu un stil elegant si binedefinit, cravata cea mai potrivita este cea uni.

Pentru Cravatele cu Desen: Pentru domnii ce doresc sa sparga tiparele , cravata cea mai potrivita este cea cu desen.

Optional, fiecarei cravate Seroussi i se poate asocia si o batista de nuanta identica, insa acestea se pot purta si in nuante alternative, sau de sine statatoare.

Detalii ale produsului

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Autentificare

Meniu