Despre Noi

Eleganta, rafinament si materiale de calitate. Asa ne-am descrie compania in doar cateva cuvinte. In spate, insa, stau peste 24 de ani de experienta si promisiunea ca vom oferi clientului nostru cele mai bune servicii si produse.

Pasiunea pentru costumele fara cusur a inceput inca din anul 1997, intr-un business mic de familie, si a continuat an de an, dezvoltandu-se armonios in ceea ce inseamna astazi BKS. Suntem recunoscuti pentru seriozitate si pentru produsele romanesti pe care le promovam cu fidelitate, avand in portofoliu branduri precum Seroussi Odorheiul Secuiesc si Sentierri Satu Mare.

Valorile companiei noastre se regasesc atat in produse, cat si in servicii si in echipa profesionista care sta la dispozitia clientului nostru. Oferim consultanta in vederea alegerii costumului ideal, modificam si personalizam un costum ready to wear, asigurand un fitting perfect.

Alegem intotdeauna materiale premium pentru costumele noastre si asta se simte de la prima atingere a pieselor vestimentare, cu lana virgina pana la 100%, acestea putand fi purtate indiferent de anotimp.

Suntem deosebit de incantati sa punem la dispozitie clientului nostru un showroom elegant, in care sa poata descoperi cu usurinta costumul preferat, in care sa se simta confortabil proband modele diverse si in care sa-i oferim toata atentia noastra.

Aducem, astfel, plus valoare tinutelor barbatesti, oferind calitate superioara pentru un look complet.

BKS este mai mult decat un magazin de costume barbatesti, este o poveste a elegantei absolute